Presentació

Escola d’Higiene Vital Holística

Escola d’Higiene Vital Holística

L’Escola d’Higiene Vital Holística és l’Escola de la Vida.

Tracta d’injectar vida a la cultura (Biocultura) i consciència als individus humans en projecte de convertir-se en éssers humans integrats, complets, en el seu procés d’autorrealització i realitzadors en la creació d’un nou paradigma per a la humanitat.

Un paradigma per a la humanitat que la salvi d’ella mateixa, de la seva inconsciència autodestructiva i destructiva del seu propi medi vital. Que planti la llavor que faci germinar la consciència holística, global, que converteixi aquest planeta en un lloc habitable per a les generacions futures de totes les espècies.

Cal fonamentar-se en un coneixement integrat i no acumulatiu com a base d’una cultura viva, a la mida de l’estructura psicofísica humana i del seu ecosistema, el món dels elements.

L’Escola d’Higiene Vital Holística és una estructura pedagògica amb un projecte de divulgació i formació a nivell d’usuari o professional, per a crear unes bases on fonamentar-se la nova societat que esdevé en sincronia amb el nou paradigma d’un cicle existencial on s’injecti vida a la cultura (= biocultura) i consciència als individus en projecte de convertir-se en éssers humans integrals, a partir de la dignitat i respecte.

L’activitat actual de l’Escola és de difusió dels seus principis a nivell d’usuari, però hi ha un projecte en estudi de formació professional com a Terapeuta Holístic Harmonista. Els estudis partirien des d’una base de Naturopatia, Anatomia i Fisiologia, on s’anirien afegint tècniques complementàries, com ara la Reflexologia, Massatge, principis de Medecina Xinesa, etc, tot sota la visió global que proporciona la Higiene Vital Holística. El següent pas seria la introducció a la Teràpia d’Harmonització Funcional Holística, en la seva fase inicial basada en l’experiència personal de la mateixa, que permetria l’assimilació dels principis bàsics d’una forma més profunda i que representa el punt clau de tot l’aprenentatge. En una fase final es posarien en pràctica els coneixements i experiència adquirits sota un règim de pràctiques.

A nivell general, l’escola vol ensenyar una sèrie de principis bàsics que ajudin a la gent a autogestionar-se i mantenir o retornar a l’estat d’equilibri. En aquest sentit ofereix la teràpia individual (Teràpia d’Harmonització Funcional Holística), possibles treballs en grup (Tallers de Treball Corporal i Autoconeixement), a més d’altres eines o tècniques complementàries sel·leccionades.

Entre els projectes de l’Escola d’Higiene Vital Holística destaca el d’un Centre de repòs i recuperació psicofísica, ubicat a la natura, per ajudar la gent a retrobar-se amb l’estat d’harmonia.

Més detalls sobre el projecte pedagògic de l’Escola d’Higiene Vital Holística, en breu.

Joana Grego, creadora de l’Escola d’Higiene Vital Holística i la Teràpia d’Harmonització Funcional Holística.

Consciència holística, global, planetària.
Consciència holística, global, planetària.
Un nou paradigma basat en les lleis naturals per a garantir la vida.
Un nou paradigma basat en les lleis naturals per a garantir la vida.

Higiene Vital Holística

Higiene Vital Holística

La Higiene Vital Holística és una perspectiva complementària en el tema de la salut. Suposa l’autogestió en el manteniment de l’equilibri funcional global de la naturalesa humana…

Naturopatia Holística

Naturopatia Holística

La valoració inicial de l’estat psicofísic de la persona i les recomanacions per recuperar l’equilibri a nivell bioquímic i bioenergètic dins de la Teràpia d’Harmonització Funcional Holística

Teràpia d’Harmonització Funcional Holística

Teràpia d’Harmonització Funcional Holística

La Teràpia d’Harmonització Funcional Holística observa el cos com a síntesi de la constitució de l’ésser humà…


Trobareu més informació als articles del Blog!